Book et gratis interaktivt foredrag om at gribe glæden i nuet

Hvad får du gratis: Grib nuets kraft. Vi er aldrig blevet givet andet end det nu vi lever i. Ser du barnets latter og glædes? Ser ud de røde bær på de bare grene i efteråret eller kastanjerne der bag en grøn stikkende bobel viser sig brune, smukke og glatte? Tager du disse gyldne øjeblikke ind? Oplev glæden ved at fordybe dig i en nærværsøvelse i samvær med andre og lad det synke ned i dig til efterrefleksion. 

Ring eller skriv til mig på:
+45 60 62 70 04
info@samrefleksion.dk

Glæder handler om at være tilstede i nuet: 

Glæde over livet – og alt det, der kommer til os…
Glæde over venskaber, familie, bonusfamilier, kolleger 
Glæde over naturen, livet, farverne
Glæde over at kunne udvise selvomsorg og omsorg i relationer
Glæde over at turde være tilstede lige her og nu i dette øjeblik
Glæde over selve glæden

Book et gratis interaktivt foredrag om at gribe glæden i nuet

Jeg er på en personlig vandring, der begyndte for mange år siden. Tilbage i 2005 opdagede jeg, at jeg ved at være taknemlig for personlige oplevelser og mennesker i mit liv var med til at forøge mit livsmod og min hverdagsglæde. Det blev startskuddet til alt lægge mere vægt på glæden og taknemligheden.

Som årene er gået har jeg fundet ud af, at jeg går ud og ind af glæden og taknemligheden. I perioder, glemmer jeg helt at lægge mærke til de smukke ting og mennesker jeg har omkring mig. Det resulterer ofte i en mere flad, uengageret og overfladisk tilgang til livet og mine omgivelser. 

I de perioder hvor taknemligheden fylder og blomstre i mit indre, mærker jeg lykke og glæde, som et kildevæld til et godt liv for mig selv og det smitter af på andre. Det er ikke glæde, der gør os taknemlige – tværtimod er det taknemligheden, der gør os glade.

Hvor ved jeg så det fra? Ja, dels har jeg min egen livserfaring, og dels har jeg brugt tid på at dykke ned i den forskning, der findes om taknemligheds små hverdagsglæder.

Fx skriver Joshua Brown og Joel Wong at taknemlighed har en blivende effekt på hjernen, hvis vi fx skriver taknemlighedsbreve til andre mennesker og fortæller dem, hvad der gør os glade ved at have dem i vores liv. Det gør både mennesker og os glade, når vi viser andre, at vi værdsætter deres indsats, eller vi udtrykker glæde og taknemlighed over for vores venner.

Det er også godt for vores helbred og kan være med til at reducere vores blodtryk, derfor er det en god idé at lære at praktisere taknemlighed og glæde.

Min egen rejse er en rejse hen mod at have glæde og taknemlighed som livsholdning. Uanset om tingene i mit liv er rigtig gode eller rigtig svære, så kan jeg altid finde noget at være taknemlig og glad for. Det kan være en blomst i vinterens mørke, et barns latter, musik, en hunds kærtegn eller en solopgang. Det er godt at mærke, føle og sanse glæden strømme imod mig, uden at jeg behøver andet end stoppe op og se mig omkring og modtage den.

Book et gratis foredrag og mærk det på egen krop. 

 
Jeg glæder mig til at møde jer derude i verden og bidrage med glæde og taknemlighed. 

Skal du være glad og taknemlig?. Nej, du skal være nysgerrig og have lyst at få glæden til at fylde mere i din hverdag. 

Jeg faciliterer gennem foredraget og laver en øvelser i rummet. I øvelsen er alt velkomment svære og sårbare emner er også velkomne,  hvis det er det, der fylder. Og du skal tænke på, hvad du har lyst til at dele af dig selv med andre. 

Citater om gnist, genoplivning og taknemlighed:

"Nogle gange går vores eget lys ud og bliver genoplivet af en gnist fra et andet menneske. Enhver af os har grund til at tænke med dyb taknemmelighed på dem, der har tændt flammen indeni os".
Albert Schweitzer (fransk/tysk teolog og videnskabsmand, 1875-1965)

"Vær taknemmelig for det du har, og du vil ende med at få mere. Hvis du fokuserer på det du ikke har, ender du med aldrig nogensinde at have nok".
Oprah Winfrey (amerikansk skuespiller og talkshow-vært, født 1954)

"I hverdagen går det sjældent op for os, at vi får en hel del mere end vi giver, og at det kun er med taknemmelighed at livet bliver rigt".
Dietrich Bonhoeffer (tysk teolog og præst, 1906-45)

"Mit forløb med Berit har hjulpet mig i en svær tid, og jeg kan varmt anbefale hende. Jeg har længe haft en stærk indre kritiker, og jeg har haft svært ved at lukke for den. Gennem forskellige øvelser, har Berit gjort mig mere opmærksom på, hvordan jeg kan reducere den indre kritiker og for en gangs skyld være mere omsorgsfuld ved mig selv."

"Jeg mærkede en utrolig ro og lettelse ved dette. Jeg følte mig tryg i at dykke ned i mine inderste tanker og følelser med Berit, hvilket var med til at jeg kunne udvikle mig til det bedre. Jeg er meget taknemlig - tak Berit!"

Klient - C
"Mit forløb hos Berit har givet mig et frirum, hvor jeg i trygge rammer har kunnet udforske min følelser, tanker og livsmønstre intensivt. Jeg føler mig set og forstået med tålmodighed. Jeg mærker en stor indre tilfredsstillelse med de opdagelser jeg på denne måde gør sammen med Berit"
Klient - J
"Mine samtaler med Berit er en stor hjælp og lettelse i mit forløb med at håndtere de ting jeg går og bærer på. Berit udstråler fortrolighed og nærvær og har en god, professionel måde at være og agere på."
Klient - A
SamRefleksion

Email: info@SamRefleksion.dk
Mobil: 6062 7004

CVR: 27639429

Persondatapolitik

Terapi på følgende adresser:

Støden 3 - 3. sal.
4000 Roskilde

Sociale medier